marți, 10 februarie 2009

alternativa.

ajungi acasă, pe la 7, după o zi în care ai alegat de n-ai mai ştiut de tine la serviciu şi după multe alte treburi prin tot oraşul; şi te aşteaptă cu masa întinsă, a gătit ceva delicios; şi cada cu apă fierbinte şi multă multă spumă... e în concediu şi vrea să te răsfeţe. te iubeşte.

sau.

după o zi în care a alergat de n-a mai ştiut la serviciu şi după multe alte treburi prin tot oraşul, a ajuns acasă cu o oră înaintea ta şi te-a întâmpinat cum nici nu visai după o zi epuizantă. sacrificiu.

Un comentariu:

georgya spunea...

la a doua varianta imi pot trece multe prin cap dar aleg ceva dragut si pozitiv iar pt.ca sunt dragute amandoua si tin de iubire consider ca nu conteaza ca e in concediu sau ca a venit cu o ora inainte sau cu o ora dupa orice ai face pt. persoana iubita nu e sacrificiu atata timp cat iti place ce faci,cand esti fericit, implinit si tu la randul tau faci sau ai facut aceste gesturi si cat timp exista iubire, comunicare si incredre.....si cred ca oricui i-ar place ca dupa o zi de calvar sa traiasca asa surprize......