vineri, 5 iunie 2009

proprietate?

există o hârtie care, dacă este făcută, dă unora un fals sentiment de proprietate; sentimentul că "nu mai poate să fugă de lângă mine", că e mai complicată plecarea dacă există hârtiuţa, aşa că poate că nu se complică şi nu pleacă...
eu zic că, dacă nu s-ar complica, deranja cu aşa ceva, cu făcut tot ce trebuie făcut ca să dispară hârtia (dacă e cazul), atunci nu merită să te complici tu cu el/ea.

3 comentarii:

ioana spunea...

Parerea mea este ca cine gandeste ce ai scris tu in prima parte a postului isi cam fura caciula singur!Poate ca o asemenea hartie complica lucrurile din anumite puncte de vedere, dar daca pleci cu asemenea premise, mai bine nu mai pleci, ca nu esti pe drumul bun!
Respectiva hartie nu reprezinta o garantie pentru nimic, iar daca ajungi sa legi pe cineva de tine cu hartii sau "lanturi", nu-i ok deloc!Nu mi-ar placea sa stiu ca cineva sta langa mine pentru ca oupss!ne leaga o hartie, ci ceva mai mult:)

Anonim spunea...

corect, unii chiar cred ca daca se casatoresc, partenerul devine proprietatea sa... acu e obligatoriu , trebe sa gatesti, speli .. etc..doar asta inseamna casatoria nu ? doar nu te-am luat ca sa-mi faci fitze, sa stai pe mess si sa ma pui pe mine sa incalzesc ceva la microunde. Vrei sa te scot in oras la restaurant ? Pai la restaurant eu scot doar alte gagici cu care eu pot sa te insel asa pe ascunselea chiar si cu hartiuta aia pe care tu ai vrut-o asa de mult. :)
paragrafu 2 se cere a fi reformulat, ai inteles doar tu probabil ce ai vrut sa zici

radu marian spunea...

pentru anonim. o persoana comoda nu ar merge pana-n panzele albe ca sa obtina un divort. iti doreshi un comod care, daca n-ar mai avea chef de tine, ar sta cu tine in continuare doar de amorul artei? de exemplu, bineinteles.